Taxateur Den Bosch, Tilburg, en Waalwijk

 De voordeligste taxateur van Brabant!

Aankoop Taxatie

Nieuw: AANKOOP TAXATIE
Taxatierapport + aankoopbegeleiding voor € 405,- excl.btw (inc. validatie € 46,50).

U doet er verstandig aan om, voordat u een nieuwe woning aan gaat kopen, de woning te laten taxeren, middels een aankoop taxatie.

.De taxateur gaat de woning voor u vooraf taxeren en adviseert u over een juiste aankoopprijs, waarna u zelf de bieding doet bij de verkopende partij. U kunt gedurende het aankoopproces altijd advies inwinnen. Indien u toch liever de NVM Makelaar de onderhandeling wilt laten doen dan kunt u kiezen voor de aankoopmakelaar, die dan tevens voor u de onderhandeling doet voor  € 405,- excl. Btw, hier zit geen taxatierapport inbegrepen.

U doet er verstandig aan in deze tijd om u te laten begeleiden door een aankoopmakelaar. Het is momenteel een  kopersmarkt en u als koper bent aan zet, uw NVM aankoopmakelaar kan gegarandeerd enkele duizenden euro's meer voor u verdienen, dan wanneer u zelf een bod uit brengt.

Door ons in te schakelen bent u er zeker van, dat u nooit te veel betaalt voor de woning en wordt u tevens beschermd tegen alle valkuilen die een aankoop van een woning mogelijk met zich mee kunnen brengen. Mocht de koop niet door gaan dan betaalt u € 100,- excl. btw, dit bedrag wordt bij een volgende aankoop gedaan door ons, afgetrokken van de prijs.
 

  

De onderhandelingen laten verrichten door een NVM aankoopmakelaar

  

U kunt ons inschakelen wanneer u een woning op het oog hebt en hier wellicht een bod op wilt uitbrengen. Wij gaan dan met u mee voor een tweede bezichtiging, bespreken met u het verdere verloop van de aankoop en brengen namens u een bod uit bij de verkopende partij.

  

De verkopend makelaar is er voor de verkopers, wij zijn er voor u! 

  

Contact

  

Neem vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand formulier als u van dit aanbod gebruik wil maken.