Taxateur Den Bosch, Tilburg, en Waalwijk

 De voordeligste taxateur van Brabant!

NHG en NWWI 

Vanaf 1 januari 2010 accepteert de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) alleen nog een taxatierapport als deze is gevalideerd door een instituut die door de NHG is erkend. 

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, afgekort NWWI is een onafhankelijk, landelijk taxatie instituut welke is erkend door de NHG. Het NWWI controleert en valideert een taxatierapport waardoor deze altijd wordt geaccepteerd door het NHG en alle hypotheek geldverstrekkers.

Elk taxatierapport dat wij uitbrengen wordt ook ter validatie voorgelegd aan een onafhankelijk validatie instituut zoals het NWWI. Hierdoor wordt elk taxatierapport die wij uitbrengen geaccepteerd door de NHG.

NHG taxatie / taxatierapport nodig?

Een NHG taxatie aanvraag plaatsen kan heel eenvoudig via ons taxatie aanvraagformulier, kies voor 'aanvraag formulier taxatie'. Wij nemen nog dezelfde (of eerstvolgende) dag contact met u op om uw taxatie verder te bespreken. 

Kenmerken van onze NHG taxatie service: 

Vast NHG taxatie tarief van € 229,- inclusief btw en andere kosten (behalve eventuele extra bodeminformatie).

Snelle opvolging van uw taxatie aanvraag 

Contact

U kunt via het aanvraagformulier op deze website een NHG taxatieopdracht laten uitvoeren. Ook voor vragen kunt u contact opnemen. U kunt ons ook telefonisch bereiken 06 519 340 42.